Over ons

Stichting Melanoom is een kankerpatiëntenvereniging voor mensen met melanoom en oogmelanoom. Wij bestaan sinds 1995 en hebben op dit moment ongeveer 700 donateurs. De organisatie van de stichting is in handen van een team van gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers dat wordt aangestuurd door een bestuur. De stichting, en in het bijzonder het bestuur, wordt daarin bijgestaan door een Raad van Advies.

De kernactiviteiten van Stichting Melanoom zijn:

• Het geven van voorlichting en informatie
  • Het scheppen van mogelijkheden voor lotgenotencontact
  • Het behartigen van belangen

Meer informatie over onze doelen en activiteiten vind je in ons beleidsplan en in de jaarverslagen.

Stichting Melanoom is aangesloten bij de kankerpatiëntenbeweging Levenmetkanker en wordt financieel gesteund door KWF Kankerbestrijding. De stichting heeft een ANBI-status, wat betekent dat giften aan de Stichting mogelijk aftrekbaar zijn van de belasting.