Zomercampagne "Fun in the Sun" afgerond

15 september 2017

Met ‘Fun in the Sun’ wilden wij ouders van jonge kinderen ervan bewust maken dat goede zonbescherming letterlijk levens kan redden. De campagne bestond uit een video die de struggles laat zien zijn van ouders die hun kinderen proberen te beschermen tegen de zon. Kids vinden het maar gedoe om ingesmeerd te worden, maar het moet nou eenmaal.

Samen met 'Spot the Dot' en 'The House of Bandits' ontwikkelden 'De Wolven' de campagne voor Stichting Melanoom. Om de ouders te bereiken werden samenwerkingen op gezet met influencers zoals 'Mama tot the Max', 'Love2bemama', 'Moodkids' en 'Wij à la Mama'. Daarnaast schreven ook de meer ‘traditionele’ media erover zoals De Telegraaf en verschillende regionale media. Met als eindresultaat veel views: de video had via Facebook 171.000 weergaven en genereerde op Youtube bijna 36.000 views.