Ontmoetingsevent Limburg

woensdag 30 mei 2018 , 19.00

Bij de stichting Melanoom zijn er signalen binnengekomen dat in de regio Limburg (ex)melanoompatiënten behoefte hebben om een moment te hebben om een keer met anderen op een informele manier samen te zijn en om op een laagdrempelige manier ervaringen met elkaar te kunnen delen.

Vanuit deze vraag is het iniatief genomen om op 30 mei 2018, in Roermond, een ontmoetingsevent te organiseren. Van harte welkom zijn (ex)melanoompatienten met hun partner, familie of vriend(in).

We ontvangen jullie graag op 30 mei 2018 vanaf 19.00 uur met een kop koffie en een stukje vlaai.
Om 19.30 uur zal er een welkomstwoord zijn. Aansluitend is er gelegenheid om onderling kennis te maken en voor het delen van ervaringen.
Om 21.30 zal de avond worden gesloten.

De locatie is: Van der Valk “Het Arresthuis”, Pollartstraat 7, 6041 GC Roermond

Gelieve aan te melden per mail: melanoomlimburg@hotmail.com